Alkoholisme: hvad er problemet?

Alkohol afhængighed er en patologisk problem, der er defineret af mental og fysisk afhængighed af alkohol. I øjeblikket er denne betingelse er mest typiske stof misbrug. Dens trussel afhænger af, at de gradvist kunden af en individuel oprettelse af forskellige problemer med indre organer, såvel som moderne ødelæggelse af den person.

Behandling og rehabilitering af alkohol-afhængighed

I øjeblikket er der en støt stigning i personer, der lider af alkohol afhængighed. Inning overensstemmelse med de stats, i hele verden der er omkring et hundrede og også fyrre millioner mennesker i sådan en afhængighed.

Behandling og rehabilitering af alkohol-afhængighedDette er direkte i relation til det faktum, at alkohol meget let tilgængelige i butikkerne, og også dens køb ikke udgør nogen form for problem. Den afgørende faktor er, at denne sygdom har tendens til gradvis udvikling. Med andre ord, en person kan blive afhængig af alkohol, ikke selv ønsker dette i meget lang tid og ikke er opmærksom på problemet.

Basismaterialet i prisen på spiritus er, ethyl alkohol. En lille mængde af normal tager del i mange metaboliske processer i den menneskelige krop. Mekanismen for avancement på forgiftning er, at alkohol indgår i strukturen af alkohol er stort set gennemblødt op i mave-tarmkanalen. Derfra bliver det i blodcirkulationen systemet, samt har en direkte indflydelse på nerve celler. Mens en beruset person begynder at opleve en følelse af eufori, det mindsker angst og hæver niveauet for frigørelse. Med andre ord, alkohol virker som et beroligende middel. Men i tid, den mængde alkohol, du drikker stiger. Dette er på grund af, at den foregående dosis sejl til for at give den ønskede virkning.

Virkningerne af alkoholisme menneskelige

Så vi har faktisk hævdet, at alkohol afhængighed af en fyr, fører ikke bare til psykiske problemer, men også til uro i det arbejde, masser af indre organer.

Virkningerne af alkoholisme menneskeligeDette er siden under typiske forhold en stor del af indtaget alkohol er behandlet af leverceller, og også de, der opholder sig procentdel er stammer fra den indre atmosfære gennem nyrerne samt lunger. Men, hvis du har alkohol afhængighed favner elementer af ethanol ophold inde i den menneskelige krop, såvel som begynder at have en farlig indflydelse på ham.

Normalt alkoholisme etablerer sig i de mennesker, der oplever nogen form for emotionelle vanskeligheder. At sætter det simpelthen, hvis en person, der er konfronteret med systematisk spænding på arbejde, i dit personlige liv og i forskellige andre aspekter af sociale relationer, begynder han at søge en vej til abstrakte deres problemer. Som sådan er han meget almindeligt picks alkohol. Endvidere er der en større rolle, som sociale miljø og genetisk disposition. Det er fastsat, at personer, hvis forældre havde alkohol-problemer, og at en større grad påvirket af dette problem.

De primære indikationer af alkohol-afhængighed

I udviklingen af alkoholisme af en person er opdelt i tre på hinanden følgende faser. Desuden, der er den prodromale fase af denne patologiske proces. I prodrom fase, at den person er ikke en alkoholiker, ikke desto mindre, som følge af, at han jævnligt indtager alkohol, risikoen for dette problem vokser gradvist.

De primære indikationer af alkohol-afhængighed

Den indledende fase er defineret af sådanne indikatorer for afhængighed af alkohol, som forstærket trang til alkohol, som bliver et af de mest ekstreme, når de negative situationer. Med andre ord, den person begynder at føle en kompulsiv nødt til at indtage alkohol i, hvis han havde problemer på arbejdspladsen, enhver form for problem i husstanden og så videre. Men hvis alkohol stopper med at arbejde, det er midlertidigt svækket. Det vigtige punkt er, at folk med den første fase af afhængighed tage et bedre mængde af alkohol, end at den fase af varslet.

De har ikke afsløret behovet for et selskab, der diskuterer regelmæssigt at drikke alene. I 2. fase af denne sygdom, der var en endnu større gevinst mad trang til alkohol. Antallet af drikke øger også, samt tidspunkter for alvor ender med at blive meget mindre sædvanlige. Sådanne personer i det væsentlige fraværende gag svar på ved hjælp af en ekstrem alkohol, der er huller i hukommelsen.