Kæmpe celle myocarditis – en usædvanlig hjerte-kar-sygdomme

Myocarditis, hævelse af hjertet, konference i kardiologi ofte nok. Masser af former for sygdom velkendt, at læger og enkel at pleje. Men der er dem, der stadig ophold, der ikke er tilstrækkeligt forstået sygdomme. Den sidste omfatter enorme celle myocarditis, en af en af de mest alvorlige betændelse i hjertet muskelvæv, uden kompliceret behandling, som resulterer i dødsfald.

Især hjertesygdomme “stor celle myocarditis”

Hjertesygdomme myokarditis er identificeret i tilfælde, hvis hævede myokardiet– hjertets muskelvæv. Det findes typisk er tilstrækkeligt i børn, voksne og også de øverste. Ofte er sygdommen forekommer i en skjult slags, er i sig selv, samt har intet resultat på hjertet.

Især hjertesygdomme stor celle myocarditis

I andre tilfælde, efter at have lidt myocarditis, hjertet muskuløs væv kan degenerere og også kaste elasticitet, hvilket påvirker hendes arbejde, og også resultaterne i sundhed problemer. Large cell myocarditis adskiller sig fra andre ved, at ødelæggelse af hjertemusklen starter ved det første tegn. På første vurdering, at det kan blive udsat for vævsnekrose, samt de prøver, vil helt sikkert afsløre den synlighed af et betydeligt antal af gigantiske multinucleated celler. Når sådanne ændringer af hjertet kan ikke fuldt ud at køre, hurtigt etablerer intens hjertestop og også dødsfald.

Årsager til hjerte problem

Kæmpe celle myokarditis er en meget usædvanlig sygdom, det er primært identificeret i patienter 20-45 år. Unge og ældre individer stort set ikke oplever denne patologi. Undskyld, er nødt til at finde ud af, hvad der forårsager hjertesygdomme er endnu ikke muligt.

Årsager til hjerte problemTidløs provocateurs af myocarditis er mikroorganismer, virus, svampe og autoimmune procedurer. Ikke desto mindre, moderne undersøgelser finde nogen forbindelse mellem tilfælde af store celler i myokardiet og også den opgave af en eller yderligere infektion. I dag læger er meget mere tilbøjelig til at tro, at årsagerne til hjerte problem af denne type er forbundet med autoimmun proces, hvor immunsystemet angreb på den væv af kroppen. Og også mens den præcise mekanisme for udvikling af sygdom ikke er blevet anerkendt, at denne antagelse er udtrykt på grundlag af 2 fakta.

Large cell myokarditis er normalt fundet i individer med autoimmun sygdom, systemisk lupus erythematosus, reumatoid arthritis, sarkoidose, så godt som andre. Usædvanlig giant celler i hjertet mest sandsynligt er ændret makrofager-celler i immunsystemet. Normalt, de er til skade for den internationale fragmenter, og deltager således i den Generelle ordning af forsvaret af kroppen, især spiller en vigtig rolle i forskellige inflammatoriske processer. Men i patienter med store celle myocarditis de, for uidentificerede faktorer, ændret, og også samlet i det betændte væv af myokardiet.

Symptomer: ubehag i hjertet og forskellige andre

Betændelse i hjertet af muskelmasse er regelmæssigt asymptomatiske, hertil kommer, at post myocarditis folk ikke kunne også forstå– den tilstand, fastsættes på baggrund af nogen form for infektion, og den forsvinder, når årsagen til hjerte-kar-sygdom er elimineret. Men som gigantiske celle myokarditis er ikke relateret til opgave af vira samt mikroorganismer, er det ikke forsvinder af deres egne.

Symptomer ubehag i hjertet og forskellige andreDerudover, denne type er i konstant fremgang hurtigt i sygdom procedure for gradvis omfatter alle store områder af væv, cirka en væsentlig ødelæggelse af hjertemusklen. Dette hjertesygdom aldrig nogensinde sker i en skjult form, i modsætning hertil, giant cell myocarditis starter altid virkelig, med udtalt tegn og symptomer. Medicinsk diagnose af hjertesygdom omfatte standard hardware og også laboratorieundersøgelser. De er udpeget til at alle patienter med symptomer på hjerte-sygdom. Af denne grund, næsten umuligt, i hvilket tilfælde en kæmpe celle myokarditis er ikke fundet i de indledende faser.

En grundlæggende del af den diagnose, er blodprøver – Generelt samt biokemiske. Og blot for at validere den medicinske diagnose vil helt sikkert støtte endomyocardial biopsi. Dette er en invasiv teknik, som forskningen er taget de små dele væv af myokardiet. Den procedure, der er udført under kvarter bedøvelsesmiddel, fægtning, er ved hjælp af store blodkar – jugularis, femoral, subclavia. I store celle myocarditis deraf følgende eksempler kan nævnes ualmindeligt, at celler, der er valideret en tydelig hævelse i cellerne. Large cell myokarditis er en af de mest farlige typer af hjerte-kar-sygdom, som hurtigt fører til en ekstrem grad af hjertestop.